Πολεμικά παιχνίδια Battlefield 1942

polemika paixnidia battlefield 1942
¨Ενα από τα καλύτερα πολεμικά παιχνίδια
δευτέρου παγκοσμίου πολέμου για την
εποχή του!
Πολεμικό παιχνίδι του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, το Battlefield 1942 όταν βγήκε έκανε πραγματικό πάταγο. Επιτέλους ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούσες να παίξεις μάχες online με εκατοντάδες άλλους παίκτες. Πραγματική μάχη!

Σαν παιχνίδι το Battlefield 1942 δεν διεκδικεί τον τίτλο του πιο ρεαλιστικού εξομοιωτή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, αλλά σίγουρα διεκδικεί τον τίτλο του πιο διασκεδαστικού παιχνιδιού καταφέρνοντας παράλληλα να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο πεδίο της μάχης.

Και μόνο το γεγονός πως κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να μπεί σε τανκ και να το χειριστεί έτσι απλά, η να μαζέψει διαφορετικά όπλα από νεκρούς παίκτες συνεχίζοντας με διαφορετικό όπλο το παιχνίδι την ώρα της μάχης μας λέει πολλά για την διασκέδαση που προσφέρει το παιχνίδι.

Σε αυτό το πολεμικό παιχνίδι μπορείς να παίξεις τόσο Online ενάντια σε άλλους ανθρώπους, όσο και offline εναντίον του υπολογιστή. Η πραγματική ευχαρίστηση βρίσκετε βέβαια στο online παιχνίδι.

Μία από τις μορφές παιχνιδιού που προσφέρει είναι της κατάκτησης, όπου η κάθε ομάδα προσπαθεί να κατακτήσει στρατηγικά σημεία στο χάρτη από τα εδάφη της αντίπαλης ομάδας. Αν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε σκοτώσει ο εχθρός, ο στρατιώτης που ελέγχεις ξαναγεννιέται μετά από μερικά δευτερόλεπτα στην βάση και μπορείς και πάλι να αναλάβεις δράση. Κάθε φορά όμως που σκοτώνεται κάποιος παίκτης, αφαιρείτε ένας πόντος από την ομάδα του. Πράγμα που σημαίνει πως δεν αρκεί μόνο να πετυχαίνεις όσο το δυνατόν περισσότερους εχθρούς, αλλά να  προσέχεις και να μη σε πετύχουν.

polemika paixnidia battlefield 1942

Για την εποχή του τα γραφικά είναι καταπληκτικά ενώ ο ήχος είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Το παιχνίδι έχει προβλέψει ακόμα και την ύπαρξη ειδικότητας νοσοκόμου. Αν επιλέξεις να είσαι νοσοκόμος, έχεις κάποια προτερήματα αλλά και κάποια αρνητικά σημεία. Για παράδειγμα το όπλο σου είναι ελαφρύ και όχι τόσο ισχυρό. Από την άλλη όμως αν κάποιος συμπαίκτης σου σκοτωθεί δίπλα σου, έχεις τη δυνατότητα να τον επαναφέρεις στην ζωή κάνοντας χρήση του απινιδωτή! Πραγματικά εντυπωσιακό.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι έχει μεγάλη ποικιλία από ειδικότητες που μπορείς να επιλέξεις και η κάθε μία από αυτές κατά κάποιο τρόπο καλύπτει την άλλη, Μεγάλη ποικιλία υπάρχει και στους χάρτες οι οποίοι προσφέρουν πολύ διασκεδαστικές μάχες.

Επειδή ακριβώς η μία ειδικότητα βοηθάει και συμπληρώνει την άλλη, το παιχνίδι αυτό γίνεται πραγματική απόλαυση όταν γίνεται ομαδικό παιχνίδι. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσεις ομάδα ώστε να μπούν άλλοι παίκτες στην ομάδα σου και να συντονίζεστε καλύτερα ενάντια στον εχθρό. Όταν παίζεις ομαδικά ενάντια σε σκόρπιες εχθρικές δυνάμεις έχεις σημαντικό πλεονέκτημα και το Battlefield 1942  γίνεται πραγματικά απολαυστικό πολεμικό παιχνίδι.